Живот Меган Маркл је последњих година био турбулентан, од пресељења из Енглеске у Калифорнију, па све до тихог сукоба с краљевском породицом, у светлу чувеног "Мегзита".

Фото: Профимедиа

 

Последњих недеља писало се да је са супругом Харијем у лошим односима, па чак и на ивици развода, што су њих двоје без речи демантовали јавним појављивањима и романтичним гестовима упућеним једно другом.

Изгледа да ће Меган опет да направи велики преокрет у свом животу, што би било испуњење њених великих и, очито, не тако нереалних амбиција. Наиме, верује се да ће се Меган потрудити да добије место у Сенату након смрти калифорнијске сенаторке Дајен Фајнстајн у 90. години. Није тајна да војвоткињу од Сасекса занима политика, али ових дана светски медији брује о трачевима да је Меган Маркл веома заинтересована за кандидатуру и потенцијално преузимање места покојне сенаторке.

— Не бих се кладио да ће то бити Меган, али с лудим стварима у америчкој политици ових дана, није ни немогуће. И луђе ствари су се догађале — рекао је извор близак гувернеру Калифорније.

Подсетимо, Дајен Фајнстајн имала је више здравствених проблема током године, а овог фебруара обелоданила је да се неће кандидвати 2024. године за титулу сенаторке. Остала на свом месту у Сенату упркос притисцима да поднесе оставку због здравља. Користила је инвалидска колица, а помоћници су јој говорили како да гласа. Била је пета најстарија особа која је била у Сенату.

Глосси

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".