Говорећи за Wалл Стреет Јоурнал, Џегер је рекао да не планира да прода каталог бенда с албумима након 1971, сугеришући да би уместо тога могао да иде у добротворне сврхе. "Деци не треба 500 милиона долара да добро живе", рекао је славни музичар, додавши да ако оде у добротворне сврхе "можда учини нешто добро у свету".

Фото: Профимедиа

 

Џегер има осморо деце. Најстарији има 52, а најмлађи шест година. Најстаријег Кариса добио је 1970. с глумицом Маршом Хант. Своју другу ћерку Џејд (51) добио је годину дана касније с бившом супругом Бјанком Џегер.

Певач је с глумицом Џери Хол добио четворо деце - ћерке Елизабет (39) и Џорџију Меј (31) и синове Џејмса (38) и Габријела (25). Лукас (24) рођен је 1999. године док је био у вези с манекенком Лућијаном Гименез Морад, а 2016. добио је своје најмлађе дете, Деверу с кореографкињом и бившом балерином Мелани Хемрик.

Фото: Профимедиа

 

Бенд до данас још увек не поседује ауторска права на неке од својих највећих хитова.

У опсежном интервјуу Џегер је такође говорио о томе како је препознао сличности између проблема власништва које је Тејлор Свифт имала са својом издавачком кућом и ране музике Ролинг Стоунса. Наиме, бенд до данас још увек не поседује ауторска права на неке од својих највећих хитова.

"Индустрија је била у толиком повоју да није имала подршку и количину људи који су могли да вас саветују као сада. Али знаш, то се још увек догађа. Мислим, погледајте шта се догодило Тејлор Свифт! Заправо не знам детаље, али очито није била срећна", рекао је Џегер.

Ролинг Стоунс су раније овог месеца најавили албум "Тхе Хацкнеy Диамондс", што им је први албум након 18 година. Објавили су и песму "Ангрy", која се такође на њему налази, а бенд је ових дана објавио и део песме коју су снимили с Лејди Гагом и Стивијем Вондером.

(Курир.рс/ Индеx.хр)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".