Робин Елејн Лајвли Џонсон рођена је 7. фебруара 1972. година. Позната је по улогама у филмовима "Вештица тинејџерка" који је почетом деведесетих година био огроман хит и омиљени филм тинејџерки широм планете. Осим у овом филму, играла је у трећем наставку "Карате Кид-а" као у и умега популарној серији Дејвида Линча - "Твин Пикс". Ипак, данас је напознатија као полусестра Блејк Лајвли.

 

Фото: Јутјуб принтскирн/Rotten Tomatoes Classic Trailers

 

 

Робин Лајвли је рођена у породици глумаца у Џорџији. Она је ћерка менаџера талената Елејн Лајвли и њеног првог мужа Роналда Отиса. Њена браћа и сестре су Лори и брат Џејсон, а полубраћа и сестре су Ерик и Блејк.

Лајвли је започела своју каријеру као дете. Са шест година је дебитовала у телевизијском филму "Лето мог немачког војника" 1978. Током 1980-их, појављивала се у неколико телевизијских серија.

Робин Лајвли често говори о својој блиској вези са својом млађом сестром, Блејк Лајвли. У интервјуу за Фокс 51-годишња глумица из серије „Вештица тинејџерка” је детаљно описала своју везу са звездом „Трачара”, поделивши како је „само постала богатија и потпунија”.

„Постоји значајна разлика у годинама између нас две која се чини скоро непостојећом јер је она сада мама“, рекла је Робин. "Имамо толико сличности. Наш однос је на сада на дубљем нивоу. Раније смо помагале једна другј у нашим пројектима. Сада заједно имамо најважнији пројекат - мама."

„Искрено се осећам као да су њена деца моја као да сам их родила, и обрнуто“, додала је уз смех. „Ми смо као, 'Ваша деца су и моја."

Робин и Блејк су полусестре и имају исту мајку, Елејн Лајвли. Робин дели троје деце са супругом Бартом Џонсоном: Бејлен (19), Кејт (17) и Вајат (14). Као и Робин, и Блејк има троје деце које дели са супругом Рајаном Рејнолдсом: Џејмса (7), Инез (5) и Бети (2).

Фото: Профимедиа

 

 

Робин Лајвли често говори о својој блиској вези са својом млађом сестром, Блејк Лајвли. У интервјуу за Фокс 51-годишња глумица из серије „Вештица тинејџерка” је детаљно описала своју везу са звездом „Трачара”, поделивши како је „само постала богатија и потпунија”.

Пошто су "тако у складу" једна са другом и децом оног другог, Робин је рекла да она и Блејк не осећају потребу да дају једна другој савете о мајчинству.

„Толико сам научила од ње, а она је толико научила од мене“, испричала је Робин у једном интервјуу. „Никад не улазим и кажем: 'Хеј, стварно би требало да урадиш ово. Мислим да стално посматрамо и учимо једна од друге. Видим ствари које она ради са својом децом и кажем: "О, то је тако сјајно. То је тако дивно и посебно." Или ц́у рећи: 'Свиђа ми се како је то урадила' и онда то покушам да имплементирам у свој живот са својом децом. А она ради исто."

Фото: Профимедиа

 

 

Поред тога што су њих две нераздвојне и ветар у леђа једна другој, Робин је пуно пута тако изјавила да је познати глумац и супруг Блејк Лајвли, Рајан Рејнолдс њен најбољи пријатељ.

Робин и даље ради пуном паром, па је само до краја године чека неколико серија и филмова, али иако се не налази у врху Холивудске листе као њена сестра, она ужива у свом много мирнијем животу са својим мужем и троје деце у Холивуду.

БОНУС ВИДЕО: