Život Megan Markl je poslednjih godina bio turbulentan, od preseljenja iz Engleske u Kaliforniju, pa sve do tihog sukoba s kraljevskom porodicom, u svetlu čuvenog "Megzita".

Foto: Profimedia

 

Poslednjih nedelja pisalo se da je sa suprugom Harijem u lošim odnosima, pa čak i na ivici razvoda, što su njih dvoje bez reči demantovali javnim pojavljivanjima i romantičnim gestovima upućenim jedno drugom.

Izgleda da će Megan opet da napravi veliki preokret u svom životu, što bi bilo ispunjenje njenih velikih i, očito, ne tako nerealnih ambicija. Naime, veruje se da će se Megan potruditi da dobije mesto u Senatu nakon smrti kalifornijske senatorke Dajen Fajnstajn u 90. godini. Nije tajna da vojvotkinju od Saseksa zanima politika, ali ovih dana svetski mediji bruje o tračevima da je Megan Markl veoma zainteresovana za kandidaturu i potencijalno preuzimanje mesta pokojne senatorke.

— Ne bih se kladio da će to biti Megan, ali s ludim stvarima u američkoj politici ovih dana, nije ni nemoguće. I luđe stvari su se događale — rekao je izvor blizak guverneru Kalifornije.

Podsetimo, Dajen Fajnstajn imala je više zdravstvenih problema tokom godine, a ovog februara obelodanila je da se neće kandidvati 2024. godine za titulu senatorke. Ostala na svom mestu u Senatu uprkos pritiscima da podnese ostavku zbog zdravlja. Koristila je invalidska kolica, a pomoćnici su joj govorili kako da glasa. Bila je peta najstarija osoba koja je bila u Senatu.

Glossi

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".