Ових дана снимљени су у Милану, а с њима је била ни мање ни више него његова мајка Ирмелин Инденбиркен.

Фотографи су их ухватили испред Пинацотеца Амбросиана музеја, а на фотографијама које је објавио Паге Сиx Дикаприо је скривао лице качкетом, док је Виторија ходала испред њега.

 

 

Иначе, манекенка и даље на свом Инстаграму има фотографије са супругом, италијанским ди-џејем Матеом Милеријем. Венчали су се 2020. године, а сада се сви питају да ли све ово значи да се разводе.

Оно што сви примећују јесте чињеница да је Дикаприо у вези с 25-годишњакињом, што је прилично чудно јер он иначе раскида с девојкама чим напуне 25 година.

Паге Сиx се својевремено расписао о разлозима зашто Дикаприо оставља све девојке кад напуне 25 година.

- Док девојке напуне 25 година, траже више - желе да се удају и скрасе. То није оно што Лео жели. Он не жели породицу и не жели да буде у близини жена које би могле да га притискају због тога. Чим га девојка упозна, сат откуцава. Ако остари, за неколико година, више је нема. Ако се превише приближи, за неколико година, више је нема. Остарио је, али његов укус није остарио - навео је медиј.

Фото: Јутјуб принтскрин/montu8780

 

 

Својевремено се цео свет грохотом смејао и шалио на један његов снимак. Настао је на додели Оскара пре неколико година, а на њему се јасно види како Леонардо реагује како га дотакне жена старија од 25, у овом случају, Лејди Гага.

На видеу се види како Лејди Гага хода и случајно дотакне Леонарда који седи за столом, а он се на њен додир згрози и направи гримасу као да је згађен. Очекивано, у светлу његове љубавне прошлости, бројни коментатори на друштвеним мрежама протумачили су овакво глумчево понашање као крунски доказ тога да не подноси зрелије жене.

БОНУС ВИДЕО: