Немања Гудељ је увек истицао колико је везан за породицу. Мајка Оливера, отац Небојша, сестра Вања, брат Драгиша – то су најважније особе у његовом животу. Или су бар биле док се није појавила Анастасија Ражнатовић, којом се недавно оженио у тајности.

Добро се сећамо колику су прашину подигле фотографије на којима се са сестром љуби у уста. Да ли је то ипак превише, запитали су се многи. Причало се да Оливера није у добрим односима са Цецом Ражнатовић, иако у почетку није деловало тако.

Сумњу је сада продубила и чињеница да Немањине сестре и мајке више нема на сликама које фудбалер Севиље дели на Инстаграму. Да ли је одлучио да се дистанцира од оних са којима је целог живота имао посебну везу?

С друге стране, недавно је оцу јавно честитао рођендан, објавивши неколико заједничких фотографија. У коментарима су се честиткама придружили Драги и Анастасија.

Небојша Гудељ још је у Шпанији, јер у тамошњим клубовима играју његови синови, док су се мајка и сестра вратиле у Холандију, где су раније сви живели. Односи са женским делом породице су, рекло би се, никад затегнутији.

БОНУС ВИДЕО: