Наиме, Данијела Вранић у време своје велике популарности привлачила је велику пажњу јавности, а честа тема медија била је њена веза са Ацом Лукасом. Како се спекулисало последњих година, Данијели је раскид веома тешко пао.

Фото: Архива Новости

 

 

Лукас никада није крио да је био веома близак са Данијелом, а о детаљима њихове везе писао је и у својој књизи, где је открио колико му је значила.

- Данијела је права дива, жена са стилом. Сигурно једна од наших најбољих певачица. Зашто није успела? Више је волела да седи у кући и чека да се нешто догоди без њеног учешћа. А то је немогуће. Створила је нереалну слику о себи, па је доживела да успеју много лошије певачице од ње - навео је Лукас у књизи "Ово сам ја", а онда открио да је Соња била разлог њиховог раскида.

- У трену сам се заљубио у Соњу, која је покушала од мене да направи намирисану пудлицу. Стезала ме је и гушила, а што је најгоре, мени се то свидело - пише у његовој биографији, у којој даље наводи да му је Жељко тада рекао да се разводи.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не сећам се како сам добио број Соњиног телефона. Послао сам јој поруку. Уочи, по много чему, кобног сусрета са Соњом у Будви, био сам с Данијелом Вранић у вези пред пуцањем. Кренули смо на рођенданску журку у Будву, ушли смо у авион, а иза нас су биле Соња и другарица. Нисам се јавио да Данијелу не бих излагао непријатности. Приметила је да ту има нешто, па је почела да љубоморише. Кад смо сели у такси, бацила је са себе огрлицу од 18.000 евра коју сам јој купио. Рекао сам: "Не треба ми" и бацио сам кроз прозор, крај жбуња - присећао се Лукас.

- На журки сам се зверски напио и Соња је. Али знам да смо се после неколико минута љубили иза куће као два напаљена клинца. Појављује се Данијела и у пролазу добацује: "Шта је, хоћеш да ј**** нешто?" Само сам је погледао и наставио да се љубим са Соњом. Данијела је отишла у собу. Нисам јој се јавио. Дрипачки потез. Ружан крај везе са женом која то није заслужила - пише у књизи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Emisija Premijera

 

 

- У Београд сам се вратио са Соњом крваво заљубљен. Венчали смо се у Цркви Светог Василија Острошког. После смо с гостима отишли у ресторан. Све је било као у бајци. А онда се родила Викторија, моје мезимче - завршио је Лукас.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: