Павле и Настасија су јавности обелоданили своју везу пре око годину дана, када су се заједно појавили на промоцији "Сарајево Филм Фестивала" у Београду.

Мање је познато да је лепа Настасија ћерка једног нашег познатог фудбалера.

У питању је Влада Стошић, који је са Црвеном звездом освојио титулу првака Европе у Барију, као и титулу првака света у Токију 1991. године.

То је био највећи успех српског клупског фудбала у историји и његово име је добро познато навијачима црвено-белих, али и свих осталих.

Настасија је пре него што је упловила у ТВ воде радила као фото модел, а у једном моменту је основала и своју модну марку.

Подсетимо, након што је Павле верио Настасију, она није издржала, а да се јавно не похвали и са свима подели колико је срећна:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ова девојчица у души још увек не зна шта ју је снашло, па стидљиво има нешто да вам каже. Као неко ко је изузетно гласан и брбљив, први пут у животу сам осетила потребу да о својој срећи ћутим, да је грлим што јаче сваког дана, и волим највише што могу, али ја сам верена. Свим девојкама, то би вам било то, извините, али није ми жао, он је званично мој - поручила је она.

БОНУС ВИДЕО: