Пета Вилсон остала је упамћена по легендарној улози Никите у серији која се пре скоро две деценије емитовала на малим екранима.

Захваљујући овој улози атрактвна аустралијска глумица је стекла светску славу, а о њеном изгледу се нашироко причало и писало. 

После серије "Ла Фемме Никита", није успела да се пробије у Холивуду нити да оствари једнако запажену улогу, иако је снимила доста филмова.

Пета се данас ретко појављује у јавности, а када то и учини не воли да говори о свом приватном животу. Оно што је познато јесте њена веза са редитељем Демијаном Харисом, са којим има сина Марлоуа.

Фото: Профимедиа

 

 

Глумица која је својевремено мамила уздахе сада води миран живот далеко од очију јавности. 

Године 2012. лансирала је своју линију доњег веша Вилие Вилсон која је у то време била веома успешна. 

Фото: Профимедиа

 

 

Изглед Пете Вилсон мењао се током година, а захваљујући друштвеним мрежама имали смо прилике да видимо како она данас изгледа. 

Судећи по најновијим фотографијама, Пета је још увек препознатљива по великим плавим очима, а на друштвеним мрежама се не либи да објављује своја природна издања, без филтера и шминке.

И док једни коментаришу да је бледа сенка оне фаталне лепотице, други пак сматрају да је глумица подједнако лепа као и у младости.

БОНУС ВИДЕО: