Често можемо чути да су се многе славне личности промениле од момента када су започеле своју каријеру. Да ли се то догодило и са нашом најпожељнијом плавушом из Новог Сада, Наташом Беквалац: 

- Искрено да кажем, мени никада нису била јасна питања о променама ко си некада био, а шта си сада. Увек сам то што јесам, једина је разлика у томе када сам почела да се бавим музиком и када ме је шири аудиторијум упознао, то је једина разлика, баш то што ме је препознавало више људи. Али, зашто би ме било шта променило? Прочитала сам пре неки дан да слава и новац промене људе, а онда се нашао један паметан човек и рекао: "Не, не, ни слава ни новац не промене људе него можда брже покажу ко заиста јесу". Тако да, ја сам поносна на све оно што јесам, чак и на сваку своју грешку. Знам да генерално никоме нисам, сем себи, претерано наштетила. Генерално, увек сам живела живот пуним плућима и увек сам била оно што у бити јесам - отворено каже Наташа.

Наташа је захвална на томе што је одрасла у Новом Саду, а породица је имала утицај на то да она постане то што јесте: 

- Стварно сам срећна што сам рођена у таквом граду, што сам одрасла у таквом граду и мислим да је за све нас темељ, оно што је најважније, а да све што је касније дошло у мој живот сам могла да издржим јер сам имала здраве и јаке темеље које ти не даје само породица већ пуно удела има и окружење у ком живиш и место у ком си рођен. Свако од нас има неки свој пут који је записан, који бирамо и у бити је све у реду - каже Наташа Беквалац.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: