Водитељка и дизајнерка Сашка Веселинов, супруга Ђорђа Ђоковића, често на друштвеним мрежама дели детаље из приватног живота, а праву лавину коментара изазвао је њен стајлинг који је понела на летовању у Црној Гори.

Фото: Инстаграм принтскрин/saskaveselinov

 

 

Сашка је, наиме, забележила неколико романтичних момената са мужем, а том приликом носила је хаљину занимљивог дезена и дубоког деколтеа.

Многи су коментарисали да је она једина чланица породице Ђоковић која се одважила на нешто смелије облачење, било је оних који су јој поручили да јој такав модел хаљине не пристаје, као и оних који су је подржали и истакли да свака жена треба да носи оно у чему се најбоље осећа.

"Не пристаје баш дамама Ђоковића", "Смањи деколте", "Лепи и млади", "Прелепо", "Није камено доба, већ 21. век", били су само неки од коментара.

Сашка и Ђоле недавно су прославили прву годишњицу брака, а истог дана крстили су сина Александра, ког су добили у марту ове године.

- Заиста уживам у сваком тренутку с Александром, заљубљена сам у наш однос. Неретко се дешава да га пробудим пољупцима, не могу да објасним ту везу између њега и мене. Али ја сам заиста јако млада, имам тек 23 године и нигде не журим. Наравно, бићу срећна ако се наша породица у будућности буде ширила - рекла је недавно за "Информер" супруга најмлађег брата Новака Ђоковића.

БОНУС ВИДЕО: