Često možemo čuti da su se mnoge slavne ličnosti promenile od momenta kada su započele svoju karijeru. Da li se to dogodilo i sa našom najpoželjnijom plavušom iz Novog Sada, Natašom Bekvalac: 

- Iskreno da kažem, meni nikada nisu bila jasna pitanja o promenama ko si nekada bio, a šta si sada. Uvek sam to što jesam, jedina je razlika u tome kada sam počela da se bavim muzikom i kada me je širi auditorijum upoznao, to je jedina razlika, baš to što me je prepoznavalo više ljudi. Ali, zašto bi me bilo šta promenilo? Pročitala sam pre neki dan da slava i novac promene ljude, a onda se našao jedan pametan čovek i rekao: "Ne, ne, ni slava ni novac ne promene ljude nego možda brže pokažu ko zaista jesu". Tako da, ja sam ponosna na sve ono što jesam, čak i na svaku svoju grešku. Znam da generalno nikome nisam, sem sebi, preterano naštetila. Generalno, uvek sam živela život punim plućima i uvek sam bila ono što u biti jesam - otvoreno kaže Nataša.

Nataša je zahvalna na tome što je odrasla u Novom Sadu, a porodica je imala uticaj na to da ona postane to što jeste: 

- Stvarno sam srećna što sam rođena u takvom gradu, što sam odrasla u takvom gradu i mislim da je za sve nas temelj, ono što je najvažnije, a da sve što je kasnije došlo u moj život sam mogla da izdržim jer sam imala zdrave i jake temelje koje ti ne daje samo porodica već puno udela ima i okruženje u kom živiš i mesto u kom si rođen. Svako od nas ima neki svoj put koji je zapisan, koji biramo i u biti je sve u redu - kaže Nataša Bekvalac.

(Blic)

BONUS VIDEO: