Олга Одановић је једна од наших најбољих глумица средње генерације. Златана, Милијарда, Милева..., тешко је набројати све сјајне улоге којима нас одушевљава у најгледанијим серијама, али и оне које је остварила на "даскама које живот значе". И њен супруг Драган Петровић Пеле има завидну биографију, а уз то је редовни професор на Факултету драмских уметности.

Фото: Н. Фифић

 

 

Упознали су се док су радили на представи у којој су играли мужа и жену. Још на генералној проби рекао јој је да ће се њоме оженити, и тако је било.

Будући да су у браку већ три деценије, успешне каријере градили су заједно са породичним животом. Ћерка Ленка кренула је стопама родитеља и већ смо је гледали у серијама "Преживети Београд" и "Вера", а син Јаков.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС Приказује

 

 

И он је у истом свету. Завршио је продукцију на Факултету драмских уметности и ретко се појављује у јавности, можда и зато што је његова професија везана за оно што се дешава иза камере.

На основу фотографија које објављује на Твитеру, мада их нема баш много, можемо да закључимо да је пресликани отац.

Фото: Јутјуб принтскрин/Рандомизер

 

 

‒ Жарко Лаушевић ми је јавио да се Олга породила и да сам добио сина. Био сам код куће и потпуно сам полудео, то је за мене било ваааауууу! Имао сам 27 година, нисам имао појма шта је то родитељ. То сам тек касније сазнао. Јаков није спавао до петнаесте године – спавао је само кад га љуљаш, чим престанеш, он се пробуди. Сад је друга ситуација, сад спава нормално ‒ испричао је Пеле једном приликом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Рандомизер

 

 

Јаков се пре неколико година опробао и као глумац. Са оцем се појавио у филму "Фалсификатор", где је играо његову млађу верзију. Од гена је немогуће побећи, али је ипак изабрао нешто другачију професију, и добро му иде.

БОНУС ВИДЕО: