Фолк певачица Весна Змијанац често је привлачила пажњу јавности својим интригантним животом.

О њеним љубавним везама се доста писало, а мало се ко сећа да је певачица била у љубави са оперском певачем Николом Мијаиловићем, који је 16 година млађи од Весне.

Фото: Предраг Митић

 

 

Певачица и Никола су били заједно 2009. године, а раскинули су када је она отпочела везу са Жељком Ристићем. Обновили су љубав 2014, а тада се писало да су почели и да живе заједно. После раскида су остали у добрим односима.

- Никола има потребу да дубље сагледава и боље разуме неке ствари од других. Понекад се дружимо, али наш однос није на физичком нивоу. Нас двоје имамо сличне ставове, ретко ћутимо и углавном причамо - говорила је Весна после раскида.

Иначе, Весна из брака са доктором економских наука Владом Јовановићем има ћерку Николију. Влада је био врло успешан у свом послу и својевремено је радио као шеф маркетинга РТС-а.

Фото: Јутјуб принтскрин/Gaudium

 

 

- Мој отац је "алергичан" на све што има везе са шоу-бизнисом, још из периода када је био са мојом мамом. Он ми као доктор наука не би саветовао да се бавим певањем - испричала је једном приликом реперка и певачица Николија Јовановић.

Након развода од Весне, он се поново оженио и из другог брака добио ћерку Теодору и сина Луку.

БОНУС ВИДЕО: