Voditeljka i dizajnerka Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, često na društvenim mrežama deli detalje iz privatnog života, a pravu lavinu komentara izazvao je njen stajling koji je ponela na letovanju u Crnoj Gori.

Foto: Instagram printskrin/saskaveselinov

 

 

Saška je, naime, zabeležila nekoliko romantičnih momenata sa mužem, a tom prilikom nosila je haljinu zanimljivog dezena i dubokog dekoltea.

Mnogi su komentarisali da je ona jedina članica porodice Đoković koja se odvažila na nešto smelije oblačenje, bilo je onih koji su joj poručili da joj takav model haljine ne pristaje, kao i onih koji su je podržali i istakli da svaka žena treba da nosi ono u čemu se najbolje oseća.

"Ne pristaje baš damama Đokovića", "Smanji dekolte", "Lepi i mladi", "Prelepo", "Nije kameno doba, već 21. vek", bili su samo neki od komentara.

Saška i Đole nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka, a istog dana krstili su sina Aleksandra, kog su dobili u martu ove godine.

- Zaista uživam u svakom trenutku s Aleksandrom, zaljubljena sam u naš odnos. Neretko se dešava da ga probudim poljupcima, ne mogu da objasnim tu vezu između njega i mene. Ali ja sam zaista jako mlada, imam tek 23 godine i nigde ne žurim. Naravno, biću srećna ako se naša porodica u budućnosti bude širila - rekla je nedavno za "Informer" supruga najmlađeg brata Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO: