Певачица Тања Савић већ неко време ужива у љубави са 11 година млађим пилотом Мухамедом Бешићем. Њих двоје су се верили, а сада су судећи по снимку, који је освануо на друштвеним мрежама заказали и свадбу.

 
 

 

 

- Тања, много ти леп тај прстен - рекао јој је пријатељ док ју је снимао.

- Је л сија - упитала је певачица.

- Ау, сија као Лас Вегас. од кога си то добила, аха то је овај господин овде. Е, ајде да наздравимо пошто смо заказали свадбу. Нећемо још да откривамо кад је датум, живели - одговорио је он.

Иначе, Мухамед је родом из Бијељине, а живео је у Немачкој и Белгији, док сада живи и ради у Америци. Иако је њихова веза откривена још почетком године, певачица ју је тек недавно потврдила. Огласила се на мрежама и навела колико је срећна.

Фото: принтскрин Интсграм/ tanja_savic_private

 

 

- Јесте ли икад застали и помислили: "Вау, за ово сам се молила, а сада је ту и дешава ми се" - навела је Тања на Инстаграму, која се још увек није званично развела од супруга Душана Јованчевића.

Мухамед је запросио Савићеву на романтичној вечери у Египту, а вереници планирају да се након Тањиног развода од Душана Јованчевића венчају и преселе заједно за Америку, преносили су домаћи медији.

БОНУС ВИДЕО: