Рада је открила да је са Миланом остала у пријатељским односима и кад год се виде лепо се испричају.

- Нисам скоро али једва чекам да се видим са њим. Данима се договарамо за тај сусрет јер имамо много тога да трачаримо. Ми имамо пуно тема, а једна од њих је и све ово што се пише о њему. Стварно су нагађања велика, али и мало ја да сазнам шта су његови планови јер он је доста мистичан и за мене, а камоли за медије.

Рада је открила и како Милан доживљава то што се често пише о његовом животу, будући да се повукао са естраде и посветио вери.

Фото: АТА имагес

 

- Знам да му смета, али из разлога што монаси, игумани и владике не воле у том смислу медије и естраду. Они су више да то буде Божија, духовна прича, ван насловних страна. Али опет кажем: „Милане, не можеш да се нервираш. Ти си неко ко је јако интересантан и буди срећан што народ занима та духовна прича. Мало црква, манастир, један духовни свет за разлику од овог естрадног где је константно бивши овај, онај, на кога се односи песма. Буди срећан што народ занима и духовна страна нечије личности. То је плус.

Подсетимо, певач Милан Станковић пре неколико година повукао се из јавности и посветио вери и цркви.

Како се наводило, Станковић је требало да крајем августа обуче мантију и постане искушеник у манастиру Подмаине у Црној Гори, али је, како се наводи, одбијен.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: