Чувени глумци 15 година нису разговарали, али су решили све несугласице током рада на  снимању филма "Јужни ветар" у ком имају и заједничку сцену.

- Александар и Мики у другом делу "Јужног ветра" требало је да сниме заједничку сцену у хотелској соби. Искрено, у том тренутку нисам ни знао да њих двојица не разговарају... Док је екипа припремала сет, они су се повукли у страну и поразговарали. Претпостављам да су тада изгладили односе - прича редитељ Милош Аврамовић и додаје да су сцену снимили без икаквих проблема.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

- Снимање је протекло у најбољем реду. Њих двојица су велики глумци и поносан сам што су део "Јужног ветра". Драго ми је што су се помирили баш на снимању мог филма.

Мики Манојловић признаје да је био у свађи са колегом, али не жели да открије разлог због ког дуго нису разговарали.

Фото: АТА имагес

 

 

- Александар и ја смо имали бриљантне сарадње у позоришту. Онда је наступио један дугогодишњи период у којем нисмо имали никакав контакт... Последица тога су дубоки људски разлози, које смо обојица разумели - прича Мики и додаје да је срећан што су поново у контакту:

- Аца је велики глумац и драго ми јмие што смо превазишли наше старе неспоразуме, трауме и повређености... Драго ми је што се показало да смо у суштини добри пријатељи.

 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".