Čuveni glumci 15 godina nisu razgovarali, ali su rešili sve nesuglasice tokom rada na  snimanju filma "Južni vetar" u kom imaju i zajedničku scenu.

- Aleksandar i Miki u drugom delu "Južnog vetra" trebalo je da snime zajedničku scenu u hotelskoj sobi. Iskreno, u tom trenutku nisam ni znao da njih dvojica ne razgovaraju... Dok je ekipa pripremala set, oni su se povukli u stranu i porazgovarali. Pretpostavljam da su tada izgladili odnose - priča reditelj Miloš Avramović i dodaje da su scenu snimili bez ikakvih problema.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

- Snimanje je proteklo u najboljem redu. NJih dvojica su veliki glumci i ponosan sam što su deo "Južnog vetra". Drago mi je što su se pomirili baš na snimanju mog filma.

Miki Manojlović priznaje da je bio u svađi sa kolegom, ali ne želi da otkrije razlog zbog kog dugo nisu razgovarali.

Foto: ATA images

 

 

- Aleksandar i ja smo imali briljantne saradnje u pozorištu. Onda je nastupio jedan dugogodišnji period u kojem nismo imali nikakav kontakt... Posledica toga su duboki ljudski razlozi, koje smo obojica razumeli - priča Miki i dodaje da je srećan što su ponovo u kontaktu:

- Aca je veliki glumac i drago mi jmie što smo prevazišli naše stare nesporazume, traume i povređenosti... Drago mi je što se pokazalo da smo u suštini dobri prijatelji.

 

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".