Иако није глумио у првом делу филма и серије “Јужни ветар”, наш познати глумац Предраг Мики Манојловић решио је да прихвати улогу Цара у другом делу филма, и тиме да неки свој печат.

Фото: АТА имагес

 

Манојловић је овим поводом открио како је било уклопити се у већ уиграну екипу, али и да ли је самим тим за њега то био глумачки изазов:

- Било је тешко јер нисам био у првом делу филма и серије “Јужни ветар”. То је био ризик, како редитеља, тако и мене, продуцента, свих… На крају се испоставило да је било вредно. Био са питан да ли хоћу улогу, ја сам је прихватио. Доказао сам да два потпуна различита глумца, два потпуно различита човека раде, свако на свој начин, одлично – рекао је он.

У другом делу “Јужног ветра”, иако је публика у првом делу помислила да Цар није преживео срчани напад, Мики открива шта ће се дешавати са његовим ликом у наставку:

-Да нисам преживео била је “моша”. У “Убрзању” је Цар жив, али није баш у форми, ипак ће многе ствари Баћа и Мараш морати сами да одраде. Постоје друге ствари у којима ће се мој лик показати, али не смем све да вам откривам. Углавном, покушава он да уради све што је у његовој моћи, али већином то раде Баћа и Мараш – открива Мики.

Фото: АТА имагес

 

Глумац је открио како је за њега било сарађивати са младом глумачком екипом, као и да ли им је дао неки савет:

-Када радите оно што волите, увек се подмладите. Сматрам да савети генерално не постоје, постоји само занат. Савети су плод личног искуства, а оно је непреносиво – закључио је он.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".