- Корона ми је дошла у добром тренутку када је у питању позориште. Некако сам у преиспитивањима да ли вреди, шта вреди. Позориште ме је истрошило, имала сам тренутак да све то постаје једносмерна улица, сем публике, која је мени увек наклоњена и њој сам презахвална. Имала сам утисак да се ја превише дајем и да не добијам ништа заузврат, а сведок сам да то може много другачије и лакше, без толико давања. Била сам на ивици, мислила сам да је све ствар умора, али ми се сад тај исти осећај опет јавља. Имам утисак да све треба да ми се поклопи како бих ушла у неку поделу и неки нови рад, код мене је све то питање живота и смрти. На ивици сам била да одустанем од тог неког пута, две године то траје.

Фото: В. Данилов

 

- Сад играм представе које имам, али се позоришту не радујем као што сам му се некад радовала. Чини ми се да ми овде немамо концепт како позориште треба да изгледа и шта оно треба да представља. Из тог разлога је награда “Зоран Радмиловић” дошла у правом тренутку - рекла је првакиња Народног позоришта, која истиче да јој тренутна атмосфера у том театру не прија.

Нинковићева је говорила и о својој породици.

- Сви су мушкарци око мене, окружена сам том мушком енергијом. Треба имати само пуно енергије, љубави ми не мањка. Не недостаје ми девојчица, волела бих да имам троје деце, и да и треће буде син. Не бих имала ништа против, само је моја мама због тога тужна. Она каже да ја не знам шта значи имати ћерку. Рекла сам јој једном, пошто су те сахране у Требињу јако тужне, да ћу стварно да потпишем да, кад будем умрла, нико не плаче, него да пусте неку музику коју сам волела, нек пусте то. А не да ми набрајају шта сам све радила, то не… Само музика и да нико не плаче. А моја мама ми каже: “Кад немаш ћерку, не бој се, нећеш имати ни ко да плаче.” Толико смо се смејале томе. Бићу и добра свекрва, кад ја видим да су моја деца срећна, и ако је то њихов избор, ја ћу то да поштујем. Моја љубав је слобода, није посесивност - испричала је Наташа.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".