Чувени глумац Ирфан Менсур (71) проговорио је за "Блиц" о зарађивању, сину Павлу, који је кренуо његовим стопама, али и изабраници свог наследника, којом је, по свему судећи, одушевљен.

 

Фото: Алекса Станковић

 

 

- Ја сам у пензији већ седам година, бацио сам био радну књижицу, али снимам серије ове нове кад год ме позову. Али, да не бих живео пензионерски живот, радим више и више се припремам да радим него кад сам тек градио каријеру. Има много талентованих младих глумаца, ја сам професор глуме већ 20 година. Аммар Мешић је мој студент, он је код мене завршио глуму, ја верујем у младе људе - казао је Ирфан Меснур.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нервира ме кад за мог сина кажу у медијима "син Ирфана Менсура". Он јесте мој син, ја се поносим њим, али доста више... То дође као прилепак њему. Много ми је драго што се полако бори за своје име - рекао је глумац, па проговорио о бившој жени и емотивном животу сина Павла.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

- Срна Ланго је моја пријатељица, радимо сад нешто заједно. Сви ће рећи: "Ви сте се помирили", али не... Она је једна изузетно талентована глумица, паметна, речита жена, ја сам је због тога ангажовао као сценаристу у новој серији. А што се тиче сина... Не могу да му дајем савете у вези његовог емотивног живота, не... Он је сувише паметан и сувише свој. Нисам се петљао ни у његову каријеру, па нећу ни у приватни живот. Хтео сам да га одвратим од глуме, али сам брзо схватио да сам у криву. Драго ми је што је успешан сада. Настасија је дивна, препаметна девојка, надам се да ће њих двоје лепо и успешно живети, а да ли ће стати на "луди камен" то је њихова ствар. Она је образована, брза, добро мисли, шта ћете више... - истакао је Ирфан за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: