Учесница ријалитија "Задруга 6" и невенчана супруга Звездана Славнића, Ана Ћурчић, решила је да у току јучерашњег дана поднесе 28 пријава против бившег изабраника, али и цимера из " Беле куће" Ивана Маринковића. 

На овај чин се одлучила због свих прозивки и лажи које је доживела од њих после изласка из ријалитија.  

- Звездан Славнић и Иван Маринковић свакодневно снимају лајвове на ТикТоку и осталим друштвеним мрежама, али и гостују по ТВ емисијама, у којима само о Ани причају! Износе лажи на рачун њеног приватног живота, а спомињу јој и децу, која нису јавне личности, нити су икада била део ријалитија. Због тога је, како би заштитила њих, али и себе, одлучила да поднесе кривичне тужбе против обојице! У томе јој је помогао Аца Булић, који је ангажовао најпознатију адвокатску канцеларију и она ће је убудуће заступати - изјавио је добро обавештен извор за Информер.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ana_curcic_official

 

Ана је ове информације потврдила за "Информер."

- Тачно је да сам пресавила табак и да сам тужила обојицу! Убудуће ће се њима бавити надлежни органи јер сматрам да је судница место на којем треба да се о томе говори, а не друштвене мреже и емисије шоу-биза. Мој живот није циркус да се о њему распреда на такав начин, и то више никада и никоме нећу дозволити -изјавила је Ана и додала да ће урадити исто тако ако још неко буде износио неистине о њој:

- Свако ко у "Елити" буде износио о мени неистине такође ће бити предмет тужби убудуће! Свесна сам да су неки учесници ушли у ову сезону на конто мог имена и ја им желим дуг останак и што бољи пласман, али ако се њихово учешће буде базирало на мом лику и делу, мораће да плате. Ја сам била учесница прошле сезоне, али ове нисам, и као неко ко више није део јавног живота, имам право на то да захтевам приватност. А посебно на то имају право моји чланови породице, пријатељи и Аца Булић, који је био моја подршка и још је то - била је јасна и поручила да се више неће оглашавати на ову тему. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/slavnic.zvezdan

 

- Преселила сам се у нови стан, у којем живим са својом децом. Вратила сам се спорту, старом начину живота и пријатељима за које раније нисам имала времена. Живим мирно, не дирам никог и волела бих да и мене оставе на миру они који су ме годинама малтретирали - каже Ана за Информер.

 

БОНУС ВИДЕО: