Чувени рокер, Милић Вукашиновић је недавно хоспитализован. Све је почело са преблемима у нози, венама, а онда му је стање погоршано. Добио је сепсу, па му је после тога ослабило срце и добио је воду у плућима.  Из тог разлога, непоходна је уградња стента. Сада ће операција бити обављена захваљујући Аци Пејовићу коме се Милић јавно захвалио путем друштвених мрежа: 

Фото: АТА имагес

 

 

-Први пут сам упознао човека чији квалитет личности, људски вредносни систем укључујући поштовање својих колега из музичке бранше, надилази лични музички успех који је огроман, а то је певач и уметник, велика звезда народне музике Ацо Пејовић, кога лично не познајем нити смо се икада срели, чули се једном телефоном да му на Вибер пошаљем две песме да чује и то је све и тај човек је кад је кренуло све ово са мојом болешћу, нашао број телефона од моје жене Сузане, назвао је и рекао јој да не брине ништа, да ће он да помогне на сваки могући начин, финансијски или било други, да дође до мог оздрављења и да га Сузана слободно зове у било које доба за шта год треба у вези мене и мог лечења, што је Су и урадила и ускоро ће ми бити уграђена два стента у срчаним крвним судовима. Толико о стварној људској вредности и стварној људској величини садржаним у великом Аци Пејовићу - пише у рокеровој објави: 

 

 

- Добио сам воду у плућима. Нисам раније имао проблема са срцем, али ваљда од тешке операције и те бактерије која се појавила, срце је ослабило - рекао је Милић, којег још увек нису оперисали.

БОНУС ВИДЕО: