Када су били мали, Жику и његовог брата је чувала бака. Данас не долазе тако често, али мештани овог села се радо сећају породице водитеља Жике Јакшића, па су због тога врло радо говорили о њему.

- Кад њих нема, бар сте ви свратили (смех). Знате како, ово је некада било село са много деце и породица, сад је тако како јесте, сви су отишли у град и у неке боље општине...

Фото АТА имагес

Комшије дане проведене са Жиком сматрају врло срећним. 

- Ми који смо остали, стари мештани и дан-данас се сећамо тих срећних дана као да су јуче били. Жика и његов брат су овде провели детињство. Њихова мајка радила је у месту поред нашег села, па их је бака чувала. Данас, као што видите, све је урасло, кућа се једва види од овог трња, а капија зарђала. Његов брат је био пре пар година, међутим Жику нисмо видели одавно - казао је један старији човек за поменуте медије, па онда додао:

- Било би лепо када би одржавали ово. Ипак су одавде потекли, а јасно нам је да код њих не влада финансијска криза па да им можда то представља проблем да очувају место где су провели детињство. Ми Жику волимо и верно пратимо његове емисије, али би волели да га некад видимо и уживо - закључио је он.

БОНУС ВИДЕО: