Сања Маринковић је позната водитељка ТВ „Пинк“, на којој годинама уређује и води познату забавну емисију „Магазин ИН“, у којој су јој гости бројне домаће естрадне личности, са којима разговара о тренутно популарним темама и свакодневним животним ситуацијама.

Након завршетка основне школе и Дванаесте Београдске гимназије, дипломирала менаџмент на Вишој пословној школи, те и завршила менаџмент у финансијама на једном познатом приватном факултету.

Сања има сестру Тамару и брата Бојана, и за њих каже да су јој уз родитеље они увек били највећа подршка и ослонац у свим животним околностима.

Фото: АТА имагес

 

 

Позната водитељка која је врло шармантна и елоквентна, и велики је професионалац у свом послу, има и ту предност што говори француски и енглески језик, те је стекла бројна пријатељства и познанства на путовањима широм света.

Иако је Сања како је напоменуто, завршила студије менаџмента, она је ипак схватила да је њена велика жеља да се опроба у јавном послу, те је најпре на ТВ „Политика“, а касније и на РТС-у, почела да се бави водитељским послом.

Међутим, прави пословни потез, лепа бринета је направила тек када је прешла на ТВ „Пинк“, где већ више од 17 година уређује и води емисију забавног карактера, „Магазин ИН“.

Иако изгледом зрачи и дан данас, мало је познато колико поменута водитељка има година. Наиме, Маринковићева је рођена 2. март 1974. године те самим тим има пуних 49 година.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".