Марија је истакла да није желела да сазна пол бебе све до порођаја.

- Нисам желела да сазнам пол бебе. Тако је било и кад сам родила сина - рекла је она својевремено.

Најмлађи члан породице Петронијевић-Исаковић је плавокоси дечак чије име лепа глумица не жели да открије, не слути шта га ускоро очекује.

- Син није свестан да добија друштво. Још је мали, крајем октобра ће напунити две године. Вероватно ћу бебу морати да стављам на вишу платформу да не убацује играчке преко ње, што сам чула да је чест случај код браће и сестара с малом разликом у годинама. Син је веома везан за мене, иако је тата већи ауторитет. Све га занима, веома је живахан, чак жели да се попне на трактор. Претпостављам да ће бити веома љубоморан кад схвати да мора да дели маму с још једном бебом. Волела бих да имамо више деце, што значи да се можда нећемо зауставити на овој беби - рекла је она за "Глориу".

Фото: Инстаграм принтскрин/petronijevic.marija

 

 

- Без обзира на то што смо свакако планирали друго дете, оно нас је изненадило. Сматрам га даром од Бога зато што сам недавно остала без родитеља у кратком временском периоду. Веома сам захвална што ми се трудноћа баш сада десила јер ми је била потребна како бих се освежила и мотивационо подигла.

Иначе, Глумица Марија Петронијевић добила је друго дете са супругом Милинком Исаковићем, а реч је о хуманитарцу из Лознице, ИТ стручњаку.

Исаковић је јавности постао познат пре више од десет година када је у хуманитарној акцији „Милинко вам дарује“ путовао по Србији и оставио више стотина поклона на различитим локацијама у нади да ће их пронаћи они којима су најпотребнији.

Фото: АТА имагес

 

 

Тада је овај хуманитарац наводио да је његова мисија заправо жеља да скрене пажњу на традиционалне и људске вредности које су у модерном добу заборављене.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".