Они су недавно и потврдили своју везу, а Тања је изјавила како би желела да се оствари по трећи пут у улози мајке и да добије девојчицу. 

Њихова веза датира од јануара ове године када су забележене слике да су заједно били на Јахорини, а постоје и снимци са Тањиног наступа на коме се види да су загрљени.

Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

 

Њихова веза је у међувремену била у прекиду због Драшковог наводног неверства, али је Тања ипак смекшала и опростила му.

Да се ствар закомпликовала говори и то да је Тањин законити супруг Душан Јованчевић након што је сазнао за њихову везу почео да прети обома. 

Драшко је Тањи на све то пружио подршку и рекао да не брине и да је уз њу.

 Оно што је занимљиво јесте да градоначелник поседује велелепну вилу која је  била отворена за све који су желели да сниме видео или фотографије за своје битне догађаје.

Гога Секулић снимила је спот за дуетску нумеру "Дечко мој" у вили градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.

Луксузна вила, за коју агенти за некретнине тврде да вреди најмање неколико милиона марака, налази се у бањалучком насељу Петрићевац, уз Западни транзит.

Велико имање, као и ентеријер куће прате бели тонови, скупоцене скулпутре и слике, али и златни лустери, степенице и ко зна шта још, што Гога "није стигла" да ухвати у кадру.

Вила је у власништву Станивуковићевог оца, који се бави приватним бизнисом, а дозвољено снимање спотова у његовом дому је потврдио управо Драшко.

Спот за Гогину песму један је од три снимљена у тој вили. Станивуковић за својевремено рекао је да је вила његове породице и до сада била отворена за све који су желелели да сниме видео или фотографије за њихове битне догађаје.

Тако је, како наводи, фотографисано 50 матура, 70 рођендана, 30 свадби, две веридбе и снимљена 3 спота. За све то, тврди Станивуковић, никоме није наплаћено, а сви који су у вили боравили из тог разлога су из Бањалуке.

Он додаје и да је њихова породична кућа, према неким истраживањима, најфотографисанији објекат у Бањалуци.

Погледајте како изгледа вила Станивуковића!

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".