Наиме, Душан је упутио гнусне речи и претње певачицином тренутном партнеру, градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу.

- Огавне речи, хладан зној ме облио. Оне речи, ја не могу да верујем уопште. Да ли је могуће да је то човек стварно рекао? - рекла је Тања.

- Ово је шок, уопште није требало ово, да се деградира овај млади момак, није то заслужио. Да се Душан нешто са њим ту... Страшно! - додала је Тања за "Телеграф".

Подсетимо, Тања је недавано изјавила да је срећно заљубљена и да јој је "срце у Бањалуци". После сазнања да су Тања и Драшко у емотивној вези, Душан се обратио изјавом за медије Станивуковићу и запретио му.

Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

 

- Питајте Станивуковића следеће: Кад љуби моју жену, да ли њене усне имају сладак или горак укус? Сваки пут када смо нас двоје водили љубав, ја сам јој с****** у уста. Сада тај човек може само да поједе моје остатке. - Ово је моје прво и једино упозорење за њега. Тања је још увек, законски, моја жена. Не бих желео да му се нешто случајно догоди - рекао је Душан.

Иначе, оно што је до сада познато о афрери Тање Савић са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем, јесте да њихова веза датира од јанура ове године, да су са друштвом били на Јахорини, а постоје и њихове фотографије са Тањиног наступа на којима су загрљени и срећни.

Када је у јавност доспела информација о овој афери, певачица и политичар су већ окончали везу и то наводно због његовог неверства. Ипак, на крају они су да се помире и сада уживају у љубави.

(Телеграф.рс, Курир)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".