Наиме, како сазнајемо након што је прочитао у медијима шта је Душан изјавио за Тању и њега, Драшко је одмах позвао Савићеву и рекао јој да се не брине и не оптерећује, тврди извор за "Блиц".

- Драшко је одмах назвао Тању. Видео је да је она узнемирена због Душанових речи. Рекао јој је да се опусти, да не треба да се нервира и да њега не погађају Душанове речи. То јој је много значило, јер није знала шта може да очекује од Драшка, није хтела њега да увлачи у проблем са мужем - изјавио је извор близак певачици.

Фото: Јутјуб принтскрин/ АмиГ Схоw

 

- Тања је одушевљена Станивуковићем. Огромна јој је подршка у свему, а сада је тек видела да је он идеалан мушкарац за њу, који чврсто стоји уз своју жену и кад је најтеже - завршава извор.

Чини се да је на Тању утицала ова подршка, те је тако на Инстаграму, објавила поруку, баш у том стилу.

- Живот је већ довољно кратак, да би га додатно скраћивали луксузом званим нервоза због свега и свих. Живите, радујте се, смејте се, волите - пише у певачициној објави.

Подсетимо, Тања је недавано изјавила да је срећно заљубљена и да јој је "срце у Бањалуци". После сазнања да су Тања и Драшко у емотивној вези, Душан се обратио, изјавом за медије, Станивуковићу и запретио му.

- Питајте Станивуковића следеће: Кад љуби моју жену, да ли њене усне имају сладак или горак укус? Сваки пут када смо нас двоје водили љубав, ја сам јој с****** у уста. Сада тај човек може само да поједе моје остатке. Ово је моје прво и једино упозорење за њега. Тања је још увек законски моја жена. Не бих желео да му се нешто случајно догоди - рекао је Душан за "Курир".

 

(Блиц, Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".