Oni su nedavno i potvrdili svoju vezu, a Tanja je izjavila kako bi želela da se ostvari po treći put u ulozi majke i da dobije devojčicu. 

NJihova veza datira od januara ove godine kada su zabeležene slike da su zajedno bili na Jahorini, a postoje i snimci sa Tanjinog nastupa na kome se vidi da su zagrljeni.

Foto: ATA images/Dragan Kujundžić

 

NJihova veza je u međuvremenu bila u prekidu zbog Draškovog navodnog neverstva, ali je Tanja ipak smekšala i oprostila mu.

Da se stvar zakomplikovala govori i to da je Tanjin zakoniti suprug Dušan Jovančević nakon što je saznao za njihovu vezu počeo da preti oboma. 

Draško je Tanji na sve to pružio podršku i rekao da ne brine i da je uz nju.

 Ono što je zanimljivo jeste da gradonačelnik poseduje velelepnu vilu koja je  bila otvorena za sve koji su želeli da snime video ili fotografije za svoje bitne događaje.

Goga Sekulić snimila je spot za duetsku numeru "Dečko moj" u vili gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vredi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Veliko imanje, kao i enterijer kuće prate beli tonovi, skupocene skulputre i slike, ali i zlatni lusteri, stepenice i ko zna šta još, što Goga "nije stigla" da uhvati u kadru.

Vila je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom, a dozvoljeno snimanje spotova u njegovom domu je potvrdio upravo Draško.

Spot za Goginu pesmu jedan je od tri snimljena u toj vili. Stanivuković za svojevremeno rekao je da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su želeleli da snime video ili fotografije za njihove bitne događaje.

Tako je, kako navodi, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i snimljena 3 spota. Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije naplaćeno, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke.

On dodaje i da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

Pogledajte kako izgleda vila Stanivukovića!

 

FOTO GALERIJA: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".