Јуче је у Сплиту ухапшен глумац Сергеј Трифуновић, како су хрватски медији навели, због тога што је вређао полицајце и држао псе без надзора. Општински прекршајни суд у Сплиту донео је одлуку и казнио глумца са 500 евра новчане казне. Поред тога, Сергеј ће морати додатно да плати и 50 евра због судских трошкова, пренела је "Хина", а он се огласио и поручио да у Сплит више неће ићи.

Фото: З. Кнежевић

 

- Ок. Ајмо овако. Малтретирања која сам данас доживео могу да се упореде са историјским сликама у којима градом парадирају полицијске снаге са некаквим прасећим главама у мајицама са крагном и Пит Булл секјурити беџом, који малтретирају мештане и власнике кафића који се лижу са градском власти. Малтретирања која сам данас истрпео нисам никад и нигде. Да контрапарафразирам Оливера Драгојевића - никада више нећу доћи у Сплит - написао је Сергеј.

 


- Адио. А било је липо и сви ви моји драги пријатељи из Сплита сте увек добродошли - додао је Трифуновић.

Подсетимо, глумац се огласио и јуче након привођења.

- Још увек ме дрндају, ево ме овде у полицији. Брате, отишао сам да се купам са псом, пливали смо у мору, нека луђакиња је то пријавила, пошто се ваљда плаши пса. Још ми је рекла да зашто пас није на повоцу, па како ће бити кад је пливао са мном у мору, јеб.. га ја! И тако много глупости. Не могу сад да говорим више, живци су ми… - рекао је Трифуновић за Слободну Далмацију.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".