Juče je u Splitu uhapšen glumac Sergej Trifunović, kako su hrvatski mediji naveli, zbog toga što je vređao policajce i držao pse bez nadzora. Opštinski prekršajni sud u Splitu doneo je odluku i kaznio glumca sa 500 evra novčane kazne. Pored toga, Sergej će morati dodatno da plati i 50 evra zbog sudskih troškova, prenela je "Hina", a on se oglasio i poručio da u Split više neće ići.

Foto: Z. Knežević

 

- Ok. Ajmo ovako. Maltretiranja koja sam danas doživeo mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull sekjuriti bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića - nikada više neću doći u Split - napisao je Sergej.

 


- Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvek dobrodošli - dodao je Trifunović.

Podsetimo, glumac se oglasio i juče nakon privođenja.

- Još uvek me drndaju, evo me ovde u policiji. Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povocu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, jeb.. ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi… - rekao je Trifunović za Slobodnu Dalmaciju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".