Данас се навршавају четири године од трагичне погибије репера Далибора Андонова Груа.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Његова породица живи с великим губитком, а пријатељи и колеге га се радо сете. За њега их вежу само лепе успомене.

- Гру је неко кога никада нећемо заборавити, добар човек, прави друг, био је оригиналан у свему што је радио, волео је адреналин и, ето, то га је коштало главе. Увек га се радо сетим кад год чујем неку његову песму на радију, сетим се свега с њим. То су били дивни дани и дивни моменти проведени у његовом друштву - присетио се његов колега и пријатељ Ненад Кнежевић Кнез и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Последње наше виђање било је на његовом ди-џеј сету. Кад је мене видео како улазим у клуб, пустио је моју песму, након тога смо се фино испричали, хтео је да ме испоштује, имао је невероватан укус за музику. Он је био упућен у све. Нисам се чуо с његовом супругом због пресељења.

Фото: В. Данилов

 


И Гоца Тржан не заборавља колегу и сећа се последњег сусрета с њим- Далибор је био мој друг, саборац, ми смо заједно почели и делили смо се по дискотекама, све је било мање-више исто, били смо много добри другари, баш смо се дружили. Већ је четири године прошло, а мени као годину дана... Ето како време брзо лети, контам да је његовима много теже него мени. Он је био врло талентован. Видела сам се с њим месец пре погибије на неком догађају, сећам се да је носио неко смешно одело и лепо смо се испричали, најобичнији сусрет... Тешко је што човек никад не зна кад је с неким последњи пут. Ето, нека нам то буде увек на памети како и с ким проводимо време, јер можда је то баш последњи пут да смо с неким разговарали - испричала је Гоца Тржан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".