Тамара Ђурић последњих дана пролази кроз животну агонију.

Старлета је смањила груди, а лекари су јој током интервенција, како сазнајемо, установили да има тумор на дојци.

- Тамара је желела да смањи бујно попрсје и недавно је то учинила на једној приватној клиници. Тада су јој и саопштили да има доброћудни тумор. Није јој било свеједно, али је прихватила здравствени проблем. Операција је прошла у најбољем реду и она се опоравила. Још увек рану дренира и полако се враћа свакодневним активностима. Сада су њене груди знатно мање, а на овај корак се одучила јер није могла да издржи терет с обзиром на то да дете често носи у рукама - прича наш извор.

Фото: АТА имагес

 

Тамара је наследници максимално посвећена у прилог чему сведоче снимци и фотографије које објављује на друштвеним мрежма. Мајка и ћерка се не раздвајају једна од друге. Лепа и негована девојчица одушевљава пратиоце на интернету. Тамара је показала и снимак како ћерка руча кинеску храну и то штапићима. Иако има само две године Тамарина наследница показује вишеструка интересовања у чему је мајка подржава. Поред тога што свакодневно иде у вртић, старлетина ћерка похађа солфеђо, свира клавир и учи језике.

Тамару смо контактирали након сазнања да има тумор на дојци. Она је имала јасну поруку за све жене:

Фото: АТА имагес

 

- Једино што желим да кажем када је здравље у питању јесте да жене поведу рачуна и да редовно иду на контролу. Најважније је да прича о томе и апелује на прави начин - рекла је Тамара.

Курир

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".