Водитељ је познат јавности од раније због брака са певачицом Златом Петровћ, а данас ужива са Драганом која је од њега млађа 25 година. 

Данас је разлика у годинама када је брак у питању сасвим нормална тема, а Пеја истиче да њему и његовој лепшој половини никада године нису сметале. 

Драгана важи за врло привлачну жену, па многи сматрају да је права бомба: 

- Мени је јако драго да је тако коментаришу, међутим ја бих рекао да је моја супруга "атомска бомба" - рекао је Пеја и додао:

- Увек ми је драго да неко у позитивном смислу искоментарише моју супругу. Она је једна дама, она је сјајан човек, сјајан брачни друг, сјајан пријатељ и моја велика љубав.

Фото: АТА имагес

 

Иако је Драгана доста млађа, љубомори у њиховом браку нема места: 

- Нисам љубоморан, таман посла. Па када је човек сигуран у себе нема разлога да буде љубоморан.

Зоран је раније био противник пластичне хирургије, али је ипак после својој лепшој половини дозволио да угради силиконе: 

- Својој лепшој половини сам дозволио да се подвргне пластичној хирургији јер је хирург мој кућни пријатељ и знам да је добар у свом послу. Никакав проблем немам да кажем да је урадила груди јер је то желела, али искрено, ја на пример волим јако мале груди и волим све што је природно, али ето - истакао је Пеја.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: