Јашар је супругу Снежану упознао кад је имао 18 година. Дошла је с пријатељицом да га слуша, кад је наступао с Лепом Лукић у Београду. Пар је био већ двадесет година у вези кад су се одлучили да везу озваниче.

- Моја највећа љубав и подршка у животу је моја жена Снежана. Заједно смо од 1982. године, а у браку смо 20 година. На брак смо се одлучили јер су медији стално прозивали 'невенчана супруга', али, ако постоји љубав, мени папир ништа не значи. Било је неко слободно време и рекао сам: 'Идемо да се венчамо'. Нисам правио свадбу, јер сам толико свадби отпевао да ми је то досадило. Само смо направили ручак, рекао је Јашар једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сретни смо заједно, стално путујемо, уживамо. Једино што нам недостаје су деца. Покушавали смо, ишли свуда, али није ишло. Нисмо могли да добијемо дете. То нам је велика жеља. Размишљали смо и о усвајању, али овде је папирологија јако компликована. Искрено, нисам још одустао од те идеје. Надам се да ћемо успети да усвојимо дете и да га одгајамо. Јако сам привржен деци, посебно од своје браће и пријатеља, додао је он.

Певач и супруга никада нису скривали да им је то једина неостварена жеља:

- Млад сам се оженио, била је то велика љубав. Заиста волим децу, трудили смо се, али није нам било суђено. То је једина ствар коју нисам успео остварити у животу, рекао је.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".