Voditelj je poznat javnosti od ranije zbog braka sa pevačicom Zlatom Petrovć, a danas uživa sa Draganom koja je od njega mlađa 25 godina. 

Danas je razlika u godinama kada je brak u pitanju sasvim normalna tema, a Peja ističe da njemu i njegovoj lepšoj polovini nikada godine nisu smetale. 

Dragana važi za vrlo privlačnu ženu, pa mnogi smatraju da je prava bomba: 

- Meni je jako drago da je tako komentarišu, međutim ja bih rekao da je moja supruga "atomska bomba" - rekao je Peja i dodao:

- Uvek mi je drago da neko u pozitivnom smislu iskomentariše moju suprugu. Ona je jedna dama, ona je sjajan čovek, sjajan bračni drug, sjajan prijatelj i moja velika ljubav.

Foto: ATA images

 

Iako je Dragana dosta mlađa, ljubomori u njihovom braku nema mesta: 

- Nisam ljubomoran, taman posla. Pa kada je čovek siguran u sebe nema razloga da bude ljubomoran.

Zoran je ranije bio protivnik plastične hirurgije, ali je ipak posle svojoj lepšoj polovini dozvolio da ugradi silikone: 

- Svojoj lepšoj polovini sam dozvolio da se podvrgne plastičnoj hirurgiji jer je hirurg moj kućni prijatelj i znam da je dobar u svom poslu. Nikakav problem nemam da kažem da je uradila grudi jer je to želela, ali iskreno, ja na primer volim jako male grudi i volim sve što je prirodno, ali eto - istakao je Peja.

(Grand)

BONUS VIDEO: