Наиме, како сазнајемо, на ред је дошло повећање задњице. Маја ће у глутеус ставити 500 кубика материјала.

- Маја опет иде под нож. Овога пута жели да повећа задњицу. О томе је причала и у "Задрузи". Она када тако нешто фиксира у својој глави, то мора и да оствари. Маја жели да угради 500 кубика и сматра да ће тада њено тело бити савршено - каже извор.

Фото: АТА имагес

 

Како тврди извор Маринковићка ће ући у "Елите" по опоравку од интервенције.

- Улази у "Задругу 7", то је договорено. Само неће моћи од почетка да буде учесник због операције. Маја ће у Елиту ући две недеље након интервенције, толико ће и трајати њен опоравак - истакао је добро обавештен извор.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, операција повећања задњице кошта око 4.000 евра, а домаћи медији су писали да је Маја на пластичне операције потрошила чак 30.000 евра. Урадила је груди, уста, зубе, браду, јагодице, трепавице, нос, обрве....

Већину тог новца дао јој је тата Радомир Маринковић Таки.

Фото: Инстаграм принтскрин/такитаџа

 

- Пре неколико година платио сам јој груди, усне и тетоваже. То ме је коштало 10.000 евра. Лепота је скупа! Сада сама зарађује, па је дала новац за операцију носа, порцеланске зубе који су је папрено коштали, али и све друго што је желела да промени на себи, рекао је Таки.

Да подсетимо, Маја Маринковић прославила се скандалима које је низала у ријалитију "Задруга". Она тренутно живи сама, док је детињство провела у стану у Београду са оцем Радомиром Такијем Маринковићем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".