После изласка из затвора почела сам да узимам новац за рекламе на Инстаграму. Тако сам себи платила операције у Турској и пукла 9.000 евра, тврди Теодора Радојичић.

Фото: Принтсцреен/YоуТубе/Хyпе тв

 

Будућа ријалити-учесница и хапшена старлета Теодора Радојичић каже да је не погађају приче да се бави најстаријим занатом, те и да зарађује од реклама на друштвеним мрежама после изласка из притвора, где је лежала три године. Она је 2020. осуђена на четири године затвора у Бечу због трговине четири и по килограма хероина, али је смањена казна на три, након чега се вратила у Србију. Пред улазак у ријалити "Задруга 7: Елита", старлета је у искреној исповести објаснила како је проводила дане иза решетака, као и у каквом је односу са Звезданом Славнићем, с којим је данима повезују.

Фото: Принтсцреен/YоуТубе/Хyпе тв

 

- Ухапшена сам у Бечу под оптужбом да сам припадница криминалне организације, као водећа фигура. У Аустрији жене добијају много блаже казне, али у мом случају је контра, најстроже су ме осудили. Рекли су да се наша организација бави увођењем дроге на црно тржиште и продајом. По оптужници сам нарко-бос. Сад живим од Инстаграма, снимам рекламе и одатле имам добру зараду. Толико добро зарађујем да сам од новца могла себи да платим операције лица у Турској и све ме је коштало око 9.000 евра. Исплати се вредно радити, а свакако да то у мом случају није проституција. Нисам проститутка, али зарађујем ко кримос - почиње Теодора за наш портал и даље открива шта јој је најтеже пало док је била на служењу казне:

- Губитак баке сам најтеже поднела и с тим се и данас тешко носим. Боравак на робији ме је научио много чему. Кад сам изашла, прво сам прекинула контакт с људима који лоше утичу на мене. Престала сам да конзумирам алкохол, све што може да ми помути ум и посветила се тренингу. Многи мисле да сам премршава, али ја сам задовољна како изгледам.

Радојичићка каже да ће у ријалитију да ради два тренинга дневно јер не може без теретане, па је поменула бившег дечка Ане Ћурчић.

 

 

- "Задруга" је нешто у чему бих волела да се опробам. Ипак, нерадо улазим јер напољу имам једну мушку особу која ће много да ми фали. Кад су у питању приче да сам са Звезданом Славнићем у вези, то није истина. Ми се знамо из краја преко заједничких пријатеља, поштујемо се и на томе остаје. Знам шта је радио, како је варао Ану пред камерама, он за то сам мора да одговара. Није на мени да судим. Тренираћу бар два пута дневно унутра, а ако ме неко изнервира, видеће једну занимљиву страну моје личности - прича Теодора.

Теодора каже да није у контакту с бившим дечком Ненадом Маринковићем Гастозом, с којим је била у вези пре неколико година у ријалитију "Парови":

- Ненад и ја се не чујемо, али нисмо ни на ратној нози. Не бих да се враћам на то и да га коментаришем у јавности, нека остане на томе да смо се давно чули и то је све. Фокус ми је на неким другим стварима и то је све.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".