Бора Сантана је одвео Милицу Кемез у Монако, а за то задовољство искеширао је 15.000 евра! Како се ријалити пар одлучио за најексклузивнији хотел, у којем су боравиле највеће светске звезде, не треба да чуди што је за седам дана потрошио читаво богатство.

 


- Бора и Милица су одавно планирали да оду у Монако и Монте Карло. Свесни да им за то путовање треба доста новца, штедели су дуго, али нису желели да одседају у скромнијим хотелима или приватним становима, већ да искусе живот на високој нози - каже извор и додаје да је Бора Милици испуњавао све жеље на путовању.

 


- Купио јој је све што јој се свидело и што сама себи никада није могла да приушти. Водио ју је по најскупљим радњама светских дизајнера, а она је била пресрећна. На крају је успела и да поврати део новца који су спискали, јер је у казину добила 5.000 евра! Никада досад није се коцкала и само је желела да окуша срећу, али исплатило јој се. Уложила је "симболичних" 200 евра, а зарадила 25 пута више - испричао је извор близак овом пару.

 


Иначе, Милица Кемез и Бора Сантана су одложили свадбу за наредну годину, а дотле планирају да путују, уживају и проводе се по луксузним и далеким дестинацијама.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".