У прошлој емисији "Народ пита", ти и Миљана сте имали емотиван моменат и расплакали сте се. Да ли си сада спреман и да ли ће емоције поново попустити?

- А не, то је било само онако, да ти будем искрен, жао ми је шта сам све прошао са том особом, каквог идиотизма и будализма на крају крајева, избламирали се, а нити је она добила шта од тога, а ја тек.

Да ли те је срамота због односа са њом?

- Наравно да ме је срамота таквих ствари. Реално, глупо је рећи да се кајем, нисам лик који се каје у свом животу. Све што сам радио осећао сам да тако треба и уживао сам у тим ситуацијама. Однос као однос је реално био болестан и блам ме је тог односа. Је*е ми се шта ће ко причати о мени, за добрим коњем се диже прашина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Миљана и Бебица су раскинули, а Бебица је потврдио све оно што си ти причао о Кулићима?

- Ја сам све унапред рекао и да ће да их насамари, али нису они другачије ни заслужили. Нема кога ни оне нису насамариле. То су једни олоши, који су спремни да издају свакога. Знаш какве поруке добијам, људи ме баш подржавају што се тиче ових ствари. Ево шта ми је стигло мало пре: "Вечерас је твоја ноћ! Међутим, Бебица је извршио виши циљ, али ти помогао да докажеш да си најинтелигентнији учесник ријалитија. Све што си говорио о Марији и том малом кепецу се обистинило. Надам се да ће Кулићи признати колики си ти господин". 

Да ли те ремети нова веза Слађе Квадолине?

- Знаш колико ме брига за Слађу и њене бунде он нерца. Прича неке небулозе и глупости. Блам ме сваког мог односа у "Задрузи", сваке особе која је била поред мене у љубавном или у се**уалном односу.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/народпита

 

У медијима је осванула вест да је Алекс трудна, да ли ти знаш нешто више о томе?

- Не знам стварно ништа о томе. Јесмо Цар и ја супер, чујемо се, али нисам га за то питао.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/алеx_мима_оффициал

 

Шта мислиш о односу Слађе и Бебице?

- Испада да ми је скинуо, јао...Када скапираш о каквим се све типовима људи ради и реално, рачунајући мене, у тим моментима сам на њиховом левелу и испод њих. Бебица сад одједном скапирао да је лоша особа?! Ти је две године познајеш, он устаје и потврђује све што каже. Ја од почетка имам лоше мишљење о Марији, што немаш тај став?! Значи, фолирао си.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".