У Шимановцима увелико трају радови на потпуном преуређењу луксузног комплекса, читавог града у ком ће наредних месеци живети учесници ријалитија "Елита", а радове лично нагледају власници Пинка Жељко и Милица Митровић, који ништа не препуштају случају, већ су укључени у сваки сегмент рада на мегаломанском пројекту којим планирају да поново испишу телевизијску историју и освоје нова светска признања.

Они су све своје време посветили и максимални фокус ставили на најситније детаље овог гигантског пројекта којим ће још једном у низу очарати верну, милионску публику која Пинк већ 29 година држи на самом трону, те не треба да чуди што брачни пар Митровић годинама уназад, без изузетка, заузима водеће, лидерске позиције на листама најмоћнијих људи у медијима и шоубизнису.

Фото: АТА имагес

 

 

Врхунски тим архитеката, сценографа и ентеријериста темељно ради на преуређивању сваког кутка пространог имања, које ће бити оплемењено потпуно новим грађевинама и просторијама, док ће неке од постојећих изгледати потпуно другачије, добити нови, знатно освежени изглед, а неке чак и намену.

За сада је продукција "Елите" потврдила учешћа свега неколико такмичара новог ријалитија, што је изазвало огромну пажњу како у медијима, тако и на друштвеним мрежама, публика једва чека да у потпуности коначно упозна Милену Качавенду, бившу пријатељицу Ане Ћурчић, коју су прозвали "кума национале".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milenakacavenda

 

 

Шта је заправо истина, а шта лаж о њиховом односу, које су то контроверзе које се везују за њихова имена, због чега је пукла тиква одмах после Аниног изласка из ријалитија, Милена ће, нема сумње, открити гледаоцима "Елите".

Опште одушевљење изазвала је информација да ће учесник бити и познати новинар Марко Ђедовић, који без длаке на језику раскринкава учеснике, износи своје ставове и коментарише сва актуелна збивања, али и ријалити звезда Менсур Ајдарпашић, који је у претходним учешћима у ријалитију због своје искрености, али и начина на који се бори за љубав, стекао велику подршку фанова.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Такође, до сада је званично потврђено и учешће Слободана Јосиповића, дипломираног економисте и чувеног политичког аналитичара.

Он је пре месец дана званично потписао уговор за учешће у мегаломанском пројекту телевизије Пинк, а ово је само још један од показатеља да ће шоу бити потпуно другачији, где ће се наћи и многобројни факултетски образовани такмичари!

У медијима се, као и на друштвеним мрежама, спекулисало хоће ли бити измена у водитељском тиму новог пројекта ТВ Пинк, а убрзо је Милица Митровић, директорка програма ТВ Пинк, званично именовала водитеље "Елите" - нови ријалити водиће популарни водитељи Пинка Душица Јаковљевић, Дарко Танасијевић и Ивана Шопић, Маша Михаиловић, ново ТВ лице "ружичастог јата", као и Ана Радуловић, која се пре неколико дана званично придружила тиму водитеља "Елите", што је обрадовало телевизијску публику.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".