Наиме, он се уснимио са својом супругом Кристином у згради телевизије Пинк на Дедињу, те најавио улазак. Прво је поткачио своје "хејтере", а потом објавио снимке испред једне од канцеларија на телевизији Пинк.

- Купићу данас једног пса Пита, ја сам сам по себи "Елита", у мене је тврда к***. А то вас хејтери највише занима, станите у ред, јер зову ме Пит Бред - започео је Осман, па наставио:

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ кариц_осман

 

- Ми смо елита, а ови што кажу да преко њих хоћемо у "Елиту", они су управо преко нас и ушли у ријалити. Молили су - написао је Осман, те уснимио како седи у згради Пинка и показује свој скупоцени сат.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ кариц_осман

 

- Два, два, нула, ово је Пинкова кула. Ово је шок соба, овде су били и Луна и Слоба, била и Кија, што језиком палаца као змија. Били су ликови многи, а вама хејтери, за вас су то само пусти снови - поручио је Стефанов отац путем свог сторија на друштвеној мрежи Инстаграм.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ кариц_осман

 

Ријалити "Елита" ускоро почиње, а кастинг се полако приводи крају. Јуче и данас су се за будуће такмичаре одржали систематски прегледи у једној приватној клиници на Новом Београду. Неки од такмичара су већ изазвали велику пажњу својим изјавама, те обећали буран почетак седме сезоне.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".