Звездан Славнић након изласка из "Задруге" и убрзо и раскида са Анђелом Ђуричић, време проводи на Тиктоку где редовно држи лајвове и држи мечеве са корисницима поменуте друштвене мреже.

Он неретко флертује преко камере, а сада се због тога нашао у центру скандала. Један од последњих мечева је одиграо са Нином Прљом, а у неком тренутку се укључио у меч и Филип Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Нина је позната као врло лепа и динамична ријалити учесница, а свима је познато и њено раскалашно понашање, које се очигледно звездану допало, те је почео да флертује са њом. У меч је ушао Филип и послао гифт Нини, што је изазвало грубу реакцију Славнића - и напустио је меч.

 


- "Звеки полудео од љубоморе, написао јој: "Играј са Филипом". Искључио се, сад ће да оду да се по*ебу. Ипак је са њом био код Теодоре (Радојичић) кући. Она је та коју ј*бе. Рекао је да је одлепио за њом и да је преслатка. Очито слеп, али ок", "Звездан играо меч са Нином, и она рекла жели неки нови гифт. Он угаси лајв и пошаље Нини. Џентлмен! Али му улети Цар и посла неки други гифт" - стоји у коментарима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".