Милена Качавенда била је 27 година у браку са Срђаном Качавендом који је повезиван са Вождовачким кланом, али и други жестоки момци обележили су њен живот.

Качавенда се присетила како ју је једном приликом у ноћном клубу Милорад Улемек Легија држао затворену целу ноћ са све покојним Џејом Рамадановским.

Фото: АТА имагес

 

"У време кад сам се још забављала са својим касније супругом, изашла сам у чувени клуб "Бомбо Џеј". Клуб је држао Џеј Рамадановски и у неком моменту улази Легија и носи бебу у колевци. Бебу спушта на шанк и тражи да се клуб закључа. Нико није смео да изађе напоље. Извадио је пиштољ и сваки пут када звизне у цев пиштоља сви ми гости морали смо да попијемо пиће на екс. У неком моменту, око четири ујутру, ја га замолим да изађем и он ме пустио. Беба је целеспавала на шанку. Он се од детета никад није одвајао, свуда га је носио са собом", испричала је Качавенда.

Фото: Александар Стојановић

 

Милена је својевремено и сама причала о свом браку и истакла како се завршио.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

- Супруга сам упознала деведестих година, била је то љубав на први поглед. Он је један од жестоких момака уско повезиван са Вождовачким кланом, с тим што ја на ту тему имам да кажем само да то неко презиме из младости пратиће га и дан данас као што прати и мене, након краха 27-годишњег брака. Имали смо један сјајан брак и диван однос са пуно љубави, оформили своју породицу и дошло је до краха брака, разишли смо се као пријатељи, изродили двоје дивне деце и у принципу до краха брака је дошло због ја мислим, тога што сам ја некако се презаситила тог живота, а ти људи се не одричу лако свог начина живота, да не кажем да сам га превазишла - рекла је она својевремено.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".