Naime, on se usnimio sa svojom suprugom Kristinom u zgradi televizije Pink na Dedinju, te najavio ulazak. Prvo je potkačio svoje "hejtere", a potom objavio snimke ispred jedne od kancelarija na televiziji Pink.

- Kupiću danas jednog psa Pita, ja sam sam po sebi "Elita", u mene je tvrda k***. A to vas hejteri najviše zanima, stanite u red, jer zovu me Pit Bred - započeo je Osman, pa nastavio:

FOTO: Printskrin/ Instagram/ karic_osman

 

- Mi smo elita, a ovi što kažu da preko njih hoćemo u "Elitu", oni su upravo preko nas i ušli u rijaliti. Molili su - napisao je Osman, te usnimio kako sedi u zgradi Pinka i pokazuje svoj skupoceni sat.

FOTO: Printskrin/ Instagram/ karic_osman

 

- Dva, dva, nula, ovo je Pinkova kula. Ovo je šok soba, ovde su bili i Luna i Sloba, bila i Kija, što jezikom palaca kao zmija. Bili su likovi mnogi, a vama hejteri, za vas su to samo pusti snovi - poručio je Stefanov otac putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

FOTO: Printskrin/ Instagram/ karic_osman

 

Rijaliti "Elita" uskoro počinje, a kasting se polako privodi kraju. Juče i danas su se za buduće takmičare održali sistematski pregledi u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Neki od takmičara su već izazvali veliku pažnju svojim izjavama, te obećali buran početak sedme sezone.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".