Наиме, ускоро почиње нова сезона "Задруге", која ће се звати "Елита", а неки од учесника данас пристижу на систематске прегледе.

Неки од њих су: Смиљанић Драгољуб, Весна Ћурувија, Слађа Лазић, Лепи Мића, Лука Мајчица, Маја Јовић, Александар Симић, Ади Арнаутовић, Александар Симић, Миона Јовановић, Јасмина Ана, Божа Џонс.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам Драгољуб, по занимању сам фудбалски тренер, из Земуна сам. Ја сам бивши фудбалер, имао сам повреде неке, па сам раније завршио каријеру. На наговор пријатеља сам се пријавио за улазак у Задругу. Спреман сам за вербалне сукобе, физички контакт нећете видети сигурно. Још не знам ко све улази. Прошле сезоне ми је Звездан био негативац - рекао је Драгољуб.

На велелепно имање улази и Весна Ћурувија, из Обреновца, дипломирани социјални радник и новинар - водитељ.

- Пратила сам Задругу, анализирала сам све. Имала сам породичну трагедију, ово је за мене изазов. Преломила сам да уђем, темпераментна сам. Мени је Марко Ђедовић сасвим океј дечко, изузетан је, мислим, што се мене тиче, ако он не буде имао неке предрасуде да ће бити неко дужење између нас двоје - рекла је Весна.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sladja.lazic.official

 

Такође, у ријалити улази и бивша задругарка Слађа Лазић, која нам је рекла да у ријалити улази као слободна девојка.

- Месец и по дана сам у вези, тренутно се дружим са Бебицом, то је засигурна тројка, никад се не зна. Улазим у Задругу, не знам шта ће се десити, улазим у Задругу као слободна, дечко ме неће чекати. Он живи у Шпанији, ја бих њега чекала, али он мене неће - закључила је Слађа.

У "Задругу 7 - елиту" улази и естрадни менаџер Лука Мајчица.

- Ја сам Лука Мајчица, естрадни менаџер, бавим се и Тик Током. Радим са свим звездама - са Лапсус бендом, Растом, Рељом. Радим за клубове, претежно у Хрватској. Волим ријалити, овог пута је била добра понуда. Нисам за физичке контате, мора да се покаже мало култура у Задрузи. Нема разлога за страх, опуштен сам тип.

Певач Александар Симић улази у Задругу 7, а Александра Николић му је најбоља риба.

- Ја сам Александар Симић, имам 22 године, бавим се певањем. Неће бити тешко, улазим да забавим народ, даћу све од себе да буде што мање свађа. Тешко да ћу се заљубити, али никад не реци никад. Александра Николић је добра риба, али је не видим поред себе - рекао је Александар.

Миона Јовановић, бивша задругарка, поново улази у ријалити.


- Ја сам Миона Јовановић, ја сам певачица, била сам у "Задрузи 3", сада желим да се представим у што бољем светлу. Добила сам позив, размислила сам, и кроз пар дана сам одлучила. Треба искористити прилику, захвална сам продукцији. Улазим у Задругу као заузета девојка, биће тешко. Пола године сам у вези, улазим са неким циљем, биће много лакше сада - рекла је Миона.

До сада званично потврђени учесници су Милена Качавенда, Марко Ђедовић, Вања Богићевић и Менсур Ајдарпашић.

У наредну сезону "Задруге" ући ће и Бора Сантана и Милица Кемез, што је Сантана потврдио на свом Инстаграм профилу тако што је понео качкет на којем пише "Будућност је ружичаста", уз реченицу, "Да ли сте спремни?".

У ''Елиту'' ће ући и бивши политичар и ријалити учесник Александар Пожгај. Пожгај је свој улазак у ријалити потврдио тиме што је на свом Фејсбук профилу објавио фотографију на којој се наводи да је он будући задругар.

У нову сезону ријалитија ће ући и Слободан Јосиповић, дипломирани економиста и политички аналитичар. Поред тога, његова велика страст је глума којом се бави аматерски. Слободан је пре месец дана званични потписао уговор за учешће, пише Пинк.рс.

Још једна учесница потврдила је да улази у "Задругу 7", а у питању је Марија Маливук.

- Данас сам други пут у животу потписала уговор са Пинком. Гледамо се - написала је Маријау својој објави.

Међу потенцијалним учесницима "Задруге 7" су - Ана Марија Павловић (цимерка убијене тиктокерке Ное Миливојев), бивши задругари Стефан Михић, Ања Тодоровић, бивша учесница "Парова", Снежана Јовичић, Марко Осмакчић, Марко Јањушевић Јањуш, Миљана и Марија Кулић, певачица Нада Топчагић, Звездан Славнић, Далила Драгојевић, Лепи Мића, Маја Маринковић и други

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".