Осман Карић познат је као неко ко нема длаке на језику, осим што га знамо као оца ријалити учесника Стефана Карића, он се прославио и као коментатор задругара и њихових актуелних скандала.  

Духовитост, аутентичне песме и опречни коментари нешто је по чему је карактеристичан. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Он је сада одлучио да открије своју страну приче када је у питању другопласирана Ана Ћурчић и њен однос са Звезданом Славнићем, као и тврдње које је изнела да је била злостављана од стране Славнића. 

Осман је са својим пратиоцима поделио приватни снимак разговора са Аном, који се догодио пре него што је Ћурчићева ушла у "Задругу 6", а у ком се чује како му говори о њеном односу са Звезданом, шта мисли о његовој прељуби са Анђелом Ђуричић, као и то да у ријалити улази са намером да га уништи и освети му се због издаје.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/ана_цурциц_оффициал

 

- Ја сам дама из деведесетих пре свега, културна и васпитана. Најмањи је проблем што је он с њом, он је мене издао на другим пољима, пусти ти да ли је он испразнио ј**а. Ја не могу тамо да уђем, а да га не ус**ем! - рекла је Ана, па се надовезала саветом који је добила 

- Обучеш црнину 40 дана, прежалиш га као човека и завршиш посао.

Фото: Принтскрин/ karic_osman

 

- Дуго сам размишљао па сам дошао до закључка да кажем и раскринкам "крими џими" жену попут Ане Ћурчић. Једну од жена које користе ситуацију и пореде се са женама, мајкама, које су заиста злостављане од стране својих партнера. Нико не зна да смо се ја и Ана видели у пар наврата и чули преко телефона пре њеног уласка у Задругу у шта ћу вас уверити када разговор на следећем сторију преслушате. Стоп лажним жртвама!- поручио је Осман Карић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".