Певачица Ана Николић и њен бивши супруг Стефан Ђурић Раста изненадили су све на прослави шестог рођендана ћерке Таре. Иако је репер био јако љут на Ану због њеног понашања, пружио јој је руку помирења под условом да оде на лечење, а како "Свет" сазнаје, он ће га финансирати.

Фото: АТА имагес

 

 

- Раста је згрожен оним што се за Ану пласира у јавности, хиљаду пута јој је одржао буквицу да пази шта ради и говори пред камерама и како се понаша на јавним догађајима. Говори јој да ће све то њихова ћерка једног дана гледати. Зато је и покушао да направе неки договор. Она му је обећала да ће потражити помоћ и отићи на лечење, а Раста ће за то време водити рачуна о Тари - започиње добро обавештен извор за, па додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Репер је свестан потенцијала своје бивше жене и жели да јој помогне, да се на естрадну сцену врати јача него икад. Спреман је да јој опет напише најбоље песме и помогне јој да развали са хитовима као што је пре пар година. Сигуран је да она то опет може. Иако су имали буран разлаз, Раста зна да је Ана добар човек и да кроз живот не иде главом, већ срцем. Зна колико Тара воли мајку, колико су везане и жели да баш зато из Ане извуче њену најбољу верзију. Раста се понудио да плати све трошкове лечења у најбољој клиници ако треба и у Швајцарској, а сада је на Ани да понуду узме или остави - завршава извор горепоменутог листа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".